Sinematik Evrenin Geleceği

MERAKLA BEKLEDİKLERİMİZ



DİZİLER
Luke Cage (2016)

1)LUKE CAGE
Hapisanede geçirdiği günlerde üzerine uygulanan deneyler sonucu Luke Cage her türlü darbeye ve sıcaklığa dayanıklı hale gelmiştir. Jessica Jones dizisinde gördüğümüz gibi karakteri Mike Colter canlandıracak.

Iron Fist (???)

2)IRON FIST

Dövüş sanatlarınında uzmandır ve gücünü bir ejderhadan aldığı darbeyle kazanmıştır. Dizi hakkında henüz hiçbir şeyin belli olmamasıyla birlikte iptal durumu da söz konusudur. Yani siz fazla heveslenmeyin.

3)THE DEFENDERS
Daredevil,Jessica Jones,Luke Cage,Iron Fist dizilerinden sonra Marvel bu karakterleri aynı takım içinde toplayacak. Dizinin tam tarihi belli değil. Merakla bekliyoruz.

FİLMLER
Sizlere Captain America-Civil War filmi hakkında bilgilendirme yapmayacağım çünkü film hakkında yeterince fragman ve fotoğraf gördük.Çıkış tarihine de az kaldı.Size daha az bildiklerimizden bahsetmek istiyorum

1)DR. STRANGE 
Başrolü Benedict Cumberbatch olan film 4 Kasım 2016'da vizyona girecek.Ellerini bir kazada kaybeden cerrah Strange,doğa üstü dünyaya adımını atacak. Aynı zamanda bir Avengers üyesi olan Doctor Stephen Strange'in ilk defa sinematik evrende göreceğiz.

2)GUARDIANS OF THE GALAXY 2
Uzayda fantastik savaşlar sürdüren ekibimizin ilk filmin başarısından sonra ikinci filmine start verildi.5 Mayıs 2017'de vizyona girecek.

3)THOR-RAGNAROK
Kıyamet anlamına gelen ragnarok,serinin son filmi. 3 Kasım 2017'de vizyona girecek film görünüşe bakılırsa sağlam geliyor.

4)BLACK PANTHER
Sinematik evrende ilk olarak Civil War filminde gördüğümüz Black Panther solo filminin vizyon tarihi 6 Temmuz 2018. Film Wakanda kralı olan T'Challa'nın hikayesini anlatıyor.Başrol oyuncumuz yine Civil War filminde Black Panther'ı canlandıran Chadwick Boseman.

5)CAPTAIN MARVEL
Uzaylı ırkıyla yaşadığı bir bağlantı sonucu süper güçlere sahip olan Carol Danvers'i temel alan film,2 Kasım 2018'de vizyona girecek.

6/7)AVENGERS INFINITY WAR PART 1-2
Kahramanlarımızın Thanos ile savaşacağı film iki part halinde yayınlanacak. İlk partı 4 Mayıs 2018'de vizyona girecek.Filmin ikinci partı ise 3 Mayıs 2019'da vizyona girecek.

8)INHUMANS
Agents of S.H.I.E.L.D dizisinin yavaş yavaş zemin hazırladığı film.12 Haziran 2019'da vizyona girecek.

FİLM HAKLARI FOX'DA OLAN ŞU GÜZEL MARVEL ÇİZGİ ROMAN FİLMLERİNİ DE UNUTMAMAK GEREKİYOR.

1)X-MEN: APOCALYPSE
İlk fragmanı yayınlanan X-Men: Apocalypse 19 Mayıs 2016 tarihinde vizyona girecek. Dünya üzerindeki ilk mutant olan Apocalypse X-Men'imizi zorlayacak gibi görünüyor. Filmde malesef Storm ve Angel kötü tarafta. Apocalypse'in diğer iki yancısı da Psylocke ve Magneto.

2)GAMBIT
Başrolü Channing Tatum tarafından oynanacak olan Gambit,7 Ekim 2016'da vizyona girecek. X-Men'in gizemli üyesi Gambit'i anlatan film bomba gibi geliyor!

3)WOLVERINE 3
Vizyon tarihi 3 Mart 2017 olan film,daha önceki filmlerde olduğu gibi Hugh Jackman tarafından canlandırılacak. Wolverine son kez Hugh Jackman tarafından canlandırılacak.




Yorumlar