Marvel Kadınları

   Hepimiz erkek süper kahramanların gücünün farkındayız. Peki ya kadınları? Şimdi size erkeklere taş çıkartacak o favori 5limden bahsetmek istiyorum.

                                         
                                                               EMMA FROST
     Emma Frost; Marvel evreninde dış görünüşüyle kendinden bahsettirmeyi her zaman başarmıştır. Ama siz onun dış görünüşüne takılmayın. Telepatik güçleri omega seviyesinde ve onunla yarışabilecek çok az rakibi var. Ayrıca vücudunu istediği zaman elmasa dönüştürebilir. Bu onu telepatik saldırılardan korurken,elmas formundayken kendi telepatik güçlerini de kullanamaz. Boşuna dememişler,her güzelin bir kusuru vardır diye.


                                                                ROGUE
    Rogue;güçleri onun için hem ceza hem de hediye gibi. Dokunduğu kişinin güçlerini ve hafızasını dokunma süresinin 20 katı güçle kopyalayabilir ama her dokunduğu kişi bir parçasını zihninde bırakmaktadır. Kötü taraftayken bir gün Ms. Marvel'a karşı kullanır ve bütün güçlerini kalıcı olarak emer. Artık uçabilir,büyük ağırlıkları kaldırabilir ve vücudu zarar görmez hale gelir. Daha sonra güçleri değişim geçirmiştir. Artık daha önceden dokunduğu herkesin güçlerini istediği zaman kullanabilir hale gelir. Rogue ile kavga etmek istemezsiniz.


                                                                JEAN GREY
   Jean;telekinezi ve telepati özelliğine sahip bir mutanttır. Ama Jean, omega seviye mutant ve psişik sınırsız Dark Phoneix gücüne sahip olduğunda değişikliğe uğramıştır. X-Men Last Stand filminde de gördüğümüz gibi,gelmiş geçmiş en güçlü mutantlardan biridir.


                                                                   STORM 
     Asıl adı Ororo Munroe'dur. Havayı kontrol edebilir,sıcaklığı düşürüp arttırabilir,hava akımını kullanarak nesneleri hareket ettirebilir,uçabilir ve zayıf da olsa telepatik güçleri vardır.Küçükken kabilesi onu hiç yağmur yağmayan bir yerde yağmur yağdırdığı ve şimşekler çaktırdığı için tanrı olarak görmüştür. Daha sonralarda X-Men'in ikinci lideri olmuştur.Ama her güzel ve güçlü kadının olduğu gibi onunda bir korkusu vardır. Klostrofobi.

       
                                                         SCARLET WITCH
     Wanda Maximoff. Güçleri şans ve zamanla oynayabilmektir. Zamanında gerçekliği bükmeye,maddelerin formunu değiştirmeye ve yaşananları yeniden yazmaya kalkmış ve marvel evrenini altüst etmiştir.Kısacası canı ne isterse onu yapabilir ve buna engel olmaya çalışanın vay haline.




Yorumlar